Snabelredens vision:

Snabelredens produkter er gennemført lækre ned til mindste detalje, og her er ingenting overladt til tilfældigheder!

Snabelreden har 3 visioner:

 

1: Produktet skal være det bedste overhovedet til den lille ny

2: Produktet skal have fokus på økologi og bæredygtighed

3: Produktet vil være udført i smukke eksklusive stoffer

 

1: Snabelreden har den perfekte størrelse på 30x70cm i indvendige mål, da vi ikke mener at en babyrede skal være gigantisk. Hele formålet med reden er netop af den skal ligge tæt omkring den lille ny, for at give den tryghed og varme der er behov for. Reden kan justeres i størrelsen i takt med at barnet vokser. Redekanten er fyldt med det 100% økologiske og allergivenlige naturmateriale Kapok. Derfor er en Snabelrede varmeregulerende og silkeblød - men stadig fast at røre ved. Reden er "overtrukket" med de lækreste kvalitetstoffer fra bla. LibertyofLondon. SÅ bliver det ikke bedre.

2: Som nævnt er Snabelredens produkter fyldt med det lækre naturmateriale kapok, da vi mener at økologi og bæredygtighed er vejen frem. Kapok er CO2 neutral, da træet omdanner mere CO2 end der bliver brugt på at transportere materialet ud til forhandlere. Der er absolut ingen skadelige stoffer i kapok, da det er 100% naturligt og derfor virkelig sundt at ligge i for babyer. Derudover er alt stof Snabelreden bruger lækkert økologisk GOTS-certificeret bomuldsstof. 

3: Dermed ikke sagt at alt skal være gråt og kedeligt! Hos Snabelreden vil du opleve produkter som er bæredygtige - men samtidig utrolig smukke! Her går vi ikke på kompromis, og dette ses i vores fine design og vores flotte udvalg af eksklusive stoffer fra blandt andet det luksuriøse Liberty of London, eller fra den danske designer Au Maison - dansk design når det er bedst! Vi har 3 kollektioner hos Snabelreden, "Simpel is Beautiful" hvor vi fokusere på det rene økologiske produkt og dæmpet design. "Liberty Exclusives" hvor de smukke mønstre og farver og den fantastiske kvalitet af stoffer er i fokus. Og sidste "Handpicked Editions" som er udvalgte lækre stoffer som ofte er i søde og børnevenlige motiver. 

​​​​

Så hvis dette lyder som noget du er enig i, så er du mere end velkommen til at kigge rundt på siden - og send endelig en mail hvis der er noget du er i tvivl om på snabelreden@gmail.com !

Vi ser frem til at modtage din bestilling!

 

Med kærlig hilsen

Nikita Garde Vad,

Stifter af Snabelreden

 

Snabelreden • Tlf. 26 22 89 27

snabelreden@gmail.com 

Katbjerg Oddevej 3 • 9550 Mariager